Medlemskap

Medlemsregistrering

Medlemskapet hos fyndasmart.se är kostnadsfritt och enkelt att skapa, du blir medlem direkt efter registrering och behöver inte vänta på godkännande. Godkännande av medlemskap görs inom 24timmar från och med att du har blivit medlem.

Kommer det fram att du har uppgett uppgifter som inte stämmer överrens med folkbokföringen så kommer ditt konto utan förvarning stängas ner. Mail kommer skickas till dig som kund med notifikation om hur det kommer sig att ditt konto blev avstängt, samt uppgifter om hur du kan kontakta oss ifall det har begåtts något fel.

Problem att logga in

Har du fått felmeddelandet ”felaktigt login namn eller lösenord?”

Detta meddelande betyder att antingen lösenordet, ditt loginnamn, eller båda två är felaktigt angivna. Tänk på följande när du loggar in:

• Uppgifterna måste skrivas korrekt.
  • Systemet känner av små och stora bokstäver i lösenordet.
  • Kopiera inte in uppgifterna från en annan plats. Skriv in det manuellt
  • Tänk på att inte få med något blanksteg före eller efter

Tänk på att det är skillnad mellan loginnamn och användarnamn. Ditt användarnamn är det som andra medlemmar känner dig som, ditt loginnamn är din e-postadress. I fältet för lösenord anger du det lösenord du angav när du registrerade dig.

Har du inte fått något felmeddelande?

Ifall du inte har fått något felmeddelande när du loggar in så bör du först kontrollera så du inte redan är inloggad. Om du är inloggad så står det ”logga ut” istället för ”logga in” uppe i menyn, samt att du får tillgång till dina sidor om du klickar på ”mitt fyndasmart”

Felmeddelande ibland, och ibland inte.

Om du har valt att webbläsaren ska spara ditt lösenord så att du enkelt kan logga in, och du nu har bytt lösenord så behöver du lägga in det nya meddelandet i webbläsaren. Annars kommer du få ett felmeddelande varje gång du går in på fyndasmart.se

Cookies

Det kan vara så att din webbläsare inte accepterar cookies, gör så här:

1. Justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare ”Läs mer här
  2. Lägg till vår webbläsare (www.fyndasmart.se) i din webbläsare, detta gör du under verktyg/internetalternativ/säkerhet/tillförlitliga platser

OBS! Avmarkera ”begär serververfiering” innan du lägger till adressen.

Har du en brandvägg kan du även där behöva justera cookie-hanteringen.

Spärrat eller avstängt konto

Vi vill alltid förebygga bedrägeri eller ifall någon har lyckats få tag i någons inloggningsuppgifter. Får vi uppgifter som styrker att någon har kapat någons konto eller att det är bedrägeri på gång så stänger vi ner kontot tills ägaren av kontot har kontaktat oss.

Överträdelse mot Fyndasmarts regler och Policys.

Överträdelse mot någon av Fyndasmarts riktlinjer eller policys innebär nedstängning och annonserna plockas bort med omedelbar verkan.

Länk till ”annonseringspolicy”

Länk till ”Vad får jag inte sälja?”

Har du fått flera negativa omdömen.

Får du för många negativa omdömen så spärras ditt konto tillfälligt av Fyndasmart. För att vi ska kunna aktivera ditt konto måste dina negativa omdömen först utredas.

Har du haft flera konton eller har flera konton?

Har du tidigare blivit avstängd från Fyndasmart.se så får du inte skapa ett nytt konto.

Nya konton kommer spärras direkt. Ta istället reda på varför ditt tidigare konto spärrades.

Kan du ha registrerat fel person- eller adressuppgifter?

Har du registrerat felaktiga eller ofullständiga person- eller adressuppgifter kan ditt konto spärras.

För att vi ska kunna återaktivera ditt konto får vi be dig skicka in dina korrekta och fullständiga uppgifter, samt personnummer. Kontakt

Avregistrerat konto på egen begäran:

Har du själv begärt att kontot ska avregistreras kan du kontakta oss för att aktivera kontot igen.

Du kan inte registrera dig igen då din emailadress och personnummer redan finns i vårt system.

Kontakta Fyndasmarts support för återaktivering. Kontakt

__________________________________________________________________

Ändring av dina uppgifter

Du kan enkelt ändra dina uppgifter under inställningar när du har loggat in. Du hittar inställningar under ”Mitt fyndasmart” och sedan ”min profil” i sidomenyn. Där kan du ändra din adress, telefonnummer, e-postadress m.m

__________________________________________________________________

Avregistrering

Ditt konto hos fyndasmart.se är kostnadsfritt och du är varmt välkommen att ha kvar ditt konto även om du just nu inte vill vara en aktiv medlem. Då ligger ditt konto kvar ifall du vid ett senare tillfälle vill bli aktiv medlem igen.

Vill du avregistrera ditt konto så måste du först ha avslutat alla pågående auktioner samt köp och sälj annonser.  Efter du har avslutat alla annonser så kan du kontakta oss för avregistrering.

__________________________________________________________________

Falska e-post meddelanden

Skräppost är någonting som finns över hela Internet. En del av dessa skräppostmeddelanden är sådant vi kan välja att inte se, men det finns alltid skräppost som slinker igenom de spärrarna man har satt upp.

För att skydda dig på bästa sätt är att känna till vad avsändarens syfte är med skräpposten.

Vi uppmanar dig att följa dessa råd:

• Lämna aldrig ut personuppgifter eller annan känslig information via e-post till någon du inte känner.
  • E-post meddelande med länkning till en sida där du uppmanas att ange dina inloggningsuppgifter eller annan personlig information är någonting du själv ska ha förfrågat hos just den sidan som har skickat informationen. Om du inte har skickat en förfrågan om detta så uppmanar vi dig att inte följa länkningen i e-post meddelandet.

Förbyggande åtgärder

Dina registrerade uppgifter är dolda för alla andra än dig själv och visas enbart för de medlemmarna som har vunnit en auktion ifrån dig, detta via den informationen du har angivit i ”vinnarmail” under ”min profil”. Där fyller du i den informationen som du vill att köparen ska ta del av när han/hon har vunnit en auktion ifrån dig.

För att kunna kontakta dig klickar köparen på ”kontakta säljaren”, och endast genom att du svarar får köparen tillgång till din e-post adress.

Fyndasmart begär aldrig personuppgifter via e-post. Har du mot förmodan fått ett e-post meddelande från fyndasmart där vi ber om personuppgifter, kontouppgifter osv så ber vi dig att inte svara på det meddelandet. Vi vill gärna ta del av detta mail som du har fått, så vi ber dig kontakta oss, det gör du genom att klicka på Kundservice / Kontakta fyndasmart.

Insamlat till Välgörenhet denna månad
0 kr