Om Fyndasmart

Fyndasmart är marknadsplatsen som tillhandahåller tjänsten köp, sälj & auktion. Här kan du lägga ut annonser som medlem (alltid gratis att bli medlem) eller som icke medlem, du kan betala dina annonser med din egna pengapott, lägga ut upp till 10 annonser åt gången och ha full kontroll över dina annonser.

Alla auktionsobjekt har ett utropspris och försäljningen sker till högsterbjudande efter en spännande budgivning, eller köpa till ”köp nu” pris. För dig som inte vill auktionera ut dina objekt så kan du sälja dem på Köp&sälj delen.

Vi tycker att du ska kunna tjäna pengar istället för att förlora pengar när du ska sälja en vara, därför kostar det ingenting att lägga ut annonser som medlem, är du inte registrerad medlem och lägger in en annons så kostar det 20kr, men då går 50% av det direkt till organisation med 90konto. Bra va.

Vi som är bakom Fyndasmart.se
Fyndasmart skapades av en vision av två unga entreprenörer, Isabelle Edlund och Michael Moazami. Visionen är att skapa ett nytänk inom köp, sälj & auktionsmarknaden, där du enkelt kan sälja, köpa eller auktionera ut ditt objekt till högsterbjudande.

Vår vision och mål är att bli en av de största på marknaden, vi hoppas ni vill vara med i utvecklingen och hjälpa oss på vägen mot vårt mål.

Med vänlig hälsning
Michael & Isabelle
Nordic Entrepreneur
Orgnr: 969738-8537 

 
Insamlat till Välgörenhet denna månad
0 kr