Bakluckeloppis i förmån för Läkare Utan Gränser

Nu gör Fyndasmart.se något bra igen. Förra året anordnade vi en insamling till Stockholms hemlösa som blev så lyckat att vi fyllde fyra b-korts lastbilar med kläder, skor, jackor och dylikt som skänktes till härbärgen, skyddade hem för kvinnor och barn, ensamkomna flyktingbarn.

Denna gång blir det annorlunda. Vi har med underbar hjälp av Siggesta Gård fått tillåtelse att använda hela deras Bakluckeloppis för en dag. Denna dag den 8e oktober kan man köra sin bil dit fullpackad med saker som man vill sälja.

Vad är det som är så speciellt med detta?

Kostnaden för att parkera sin bil för att sälja är 200kr (300kr för stor bil), och hela denna summa går oavkortat till Läkare utan gränser. Självklart, får du behålla pengarna för dem sakerna du säljer.

Fyndasmart bordet kommer finnas, och hela förtjänsten av det som säljs där går även det oavkortat till Läkare utan gränser. Så har du något hemma som du vill bli av med men inte orkar sälja eller helt enkelt vill skänka så tar vi tacksamt emot det. 

Vill du handla?

Det finns ingen bankomat på gården så ta ut pengar i förväg. 

Vill du sälja?

Det är enkelt. Fyll bilen full med det du vill sälja.Vi släpper in mellan 09.00-11.00. Ingen förbokning av platser, utan det är bara komma när det passar dig. 
Ha med dig formuläret och jämna pengar.  

Facebook eventet:

Formuläret
Formuläret du behöver ha med dig om du ska sälja på plats. Det är till skatteverket.
Självklart har vi sådana på plats om du inte har tillgång till skrivare.  

 

 
Insamlat till Välgörenhet denna månad
0 kr