Insamling Stockholms hemlösa

Den 4-5 December 2010 anordnade vi en insamling till Stockholms Hemlösa. Det var andra året i rad vi har haft en sådan kall vinter och vi tyckte att något var tvungen att göras.

Vi startade upp ett litet event på Facebook för att göra folk medvetna om problemet att det finns många där ute som inte har råd med boende eller inte har råd med kläder. Efter några dagar så var det över 12.000 personer inbjudna på facebook eventet och över 700 personer har tackat ja för att delta.

Det glädjer oss så otroligt mycket att så många ville vara med, och det gick så över förväntan att vi var tvungen att avbryta insamlingen så ingenting samlades in under söndagen. Vi hade 4a lastbilar som STATOIL hade sponsrat oss med som åkte runt till flera platser i Stockholm och samlade in kläder till vuxna män och kvinnor men även till barn. Vi tog emot leksaker och massvis med skor.

Under hela söndagen den 5e december åkte vi runt och delade ut detta till behandlingshem, härbärgen, hem för flyktingbarn och även hem för skyddade barn och kvinnor.

Vi blev så varmt välkomnade att vi hoppas att detta återkommer flera gånger per år och samlar in till både enskilda personer men även familjer som är i behov av kläder, leksaker, barnvagnar osv.

Vi tar jätte gärna emot all hjälp vi kan för att detta ska fortsätta, så du/ni får gärna maila oss på kontakt@fyndasmart.se så kan vi diskutera ett samarbete eller hjälp på något annat sätt.

Tack så jätte mycket för att ni hjälpte till

Med Vänlig Hälsning
Vi på Fyndasmart

Våra samarbetspartners:

 
Insamlat till Välgörenhet denna månad
0 kr