Välgörenhet

 
Fyndasmart är den köp, sälj & auktionssida där du tjänar pengar genom att sälja bort allt du inte behöver längre, och genom att du gör det hjälper du oss hjälpa andra. Du hjälper andra runt om i världen genom att vi ger bort 50 procent av produktannonseringen och pengarna kommer genom annonskostnaden du betalar för annonsen.

Vårt motto är ”Sälj med hjärtat, hand i hand för en bättre värld” och vi vill tacka dig för att du väljer att sälja hos oss och genom det bidra till att hjälpa de som behöver det.

Vi främjar de som hjälper kvinnor, män, barn och djur runt om i världen.

Här nedan kan du läsa om välgörenhetsorganisationen som får de pengar som har samlats in.

Actionaid har över 35 års erfarenhet av att bekämpa fattigdom. De anser att fattigdom är en orättvisa och arbetar tillsammans med de fattiga för att stärka deras egna initiativ att ta sig ur fattigdomen.

Största fokuset är på kvinnor och barn eftersom de anser att de är det mest effektivaste sättet att minska fattigdomen i ett område. 

Tänk dig att behöva leva på 7-10kronor per dag, eller att en familj med mamma, pappa och två barn bara har 40 kronor att klara sig på en dag om ska räcka till mat, boende, kläder och skolmaterial. 

Av de som lever i extrem fattigdom är 70 procent kvinnor. Samtidigt är det kvinnor och flickor som kan lyfta världen ur fattigdom. Därför fokuserar ActionAid på kvinnor och flickor i alla projekt och kampanjer. Actionaid menar att fattigdom är en orättvisa. 

Deras mål är att utrota fattigdomen, tillsammans med de fattiga. Vi arbetar långsiktigt, tillsammans med de mest utsatta och stärker deras egna initativ och arbete för att ta sig ur fattigdomen.

För att veta mer om Actionaid klicka här för att läsa mer 

 
 
Insamlat till Välgörenhet denna månad
0 kr